Selamat Datang!!

Tuesday, January 11, 2011

Terima Kasih Follower


pertama sekali aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada kawan² yang sudi follow blog sampingan aku ni...ekseli ni blog kedua...takde apa yang menarik pung...sebab aku lebih tertumpu kepada blog utama kat I KNOW THAT I'M GETTING OLDER BUT I REFUSED TO GROW UP ni...

rasa terharu lak sebab ada yang sudi follow blog ni...
rasa nak nangis pun ada...hehehe...
sebab bukan ada apa infor pun kat blog ni...
kadang2 aku join kontest ke apa ke guna blog ni...
sebab malas nak semakkan blog utama tuu...
hehehe...
anyway, mekasih banyak ye...

3 comments:

mama tisya said... [Balas]

tkmo bg ke fm utk blog ni:-p

ciK mOt ©™ said... [Balas]

fm akak pun baru nak post ni...hahaha

eima said... [Balas]

aku dah lama folow blog nih tau ..... hahah

Post a Comment