Selamat Datang!!

Tuesday, October 5, 2010

"comei lotte contest by jaijina"

1. buat satu n3 khas mengenai contest ini..hanya n3 yang bertajuk "comei lotte contest by jaijina" akan di terima.
ok dah buat ni...

 
2. di wajibkan menjadi follower http://jaijina.blogspot.com/
huhuhu, baiklah..

 
3. seperti biasa, letak kan blog http://jaijina.blogspot.com/ sebagai blog list korang..
baiklah jugak....

4. letak kan juga banner seperti di atas dalam n3 & side bar korang..banner tu mesti link terus ke n3 ni..
baiklah lagi...

5. letak kan sekeping sahaja gambar kanak² yg korang rasa terbaik kecomelanya..kanak² (tak kira anak korang atau bukan..asalkan jgn colik anak org lain, sudaaaa) terbabit hendaklah berumur diantara 1tahun hingga 4 tahun..
dah, kat bawah tu...

6. letak kan nama, umur, nama ibu/bapa pada setiap gambar tersebut..ceritakan serba sedikit kenapa korang rasa kanak² dalam gamba tersebut adalah comei lotte..
dah jugak...

7. tinggalkan komen korang pada n3 ini sahaja..selain dari itu, tidak akan di layan..
ok

 
8. tarikh akhir penyertaan adalah sehingga 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam.

9. korang juga boleh meng"tag" 3lagi kawan² anda yang lain..dgn ini aku nak tag :-

pijot
nora

HADIAH-HADIAH nye:

1st prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM50

2nd prize : 1 set baby gap pyjamas + duti raya RM40

3rd prize : 1 set baby gap pyjamas + duit raya RM30


Nama kanak² : Hanan Nur Insyirah bt Harris Fatimi

Umur : 3 tahun 5 bulan

nama ibu : Izan Abdul Latif

keterangan gambar: gambar ni diambil masa si kakak tengah main kejar2 ngan adik masa kat kampung itu hari...ni aku snap dari jarak jauh dengan menggunakan kamera lumix jek...bagi aku gambar ni nampak comei sebab kakak lagak seorang model cilik sedang beraksi..huhuhu...

1 comments:

az rina a.k.a jaijina said... [Balas]

okey, good luck..saya dah review contest awak ni..

btw, thanks ye sudi join contest ni ^_^..

Post a Comment