Selamat Datang!!

Monday, October 4, 2010

TTM Buat Lucky Draw




16 Pc Dinner Set

Email to a Friend

Be the first to review this product



Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware MugsAdditional InformationItem Code 1065856

Weight 4,275g

Category Dinnerware

Pattern Geometric

Product DescriptionCorelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.


Syarat-syarat penyertaan:


1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

EH KALU KORANG NAK JOIN...BLEH KLIK SINI...

Sekian, Terima Kasih

2 comments:

cik su..su said... [Balas]

SALAM..

first time su merajinkan diri...he he hee..salam perkenalan..
http://suaizal.blogspot.com/2010/09/ttm-buat-lucky-draw.html

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said... [Balas]

@cik su..su
owhh...saya pun tetiba jadi rajin gak...salam kenal ye...

Post a Comment