Selamat Datang!!

Wednesday, September 29, 2010

Macam-Macam Hal Mereka Berdua


salam semua...lama tak update blog ni kan...fyi, blog ni saya ujudkan tuk coretan si anak2 dan contest yang saya mampu join...saya lebih tertumpu kepada blog rasmi saya...situ lagi meriah...tapi saya takkan sesekali biarkan blog ni berkubur...

klah, malas nak celoteh panjang lebar...layan jelah gambar double HNI masa derang menjamu selera kat kampung itu hari...derang berdua ni kan, kalu nak nengok derang makan dengan selera, biar jek derang makan sendiri, kita monitor la...suap sikit2...hehehe...

si adik yang berlemuih...baru pas mandi...kena tanggalkan baju yang baru dipakai...kalu idak, memang berlemuih la...adehh..

kakak yang tiba2 menjadi lebih selera dari biasa...walhal makan nasi kosong jek...hehehe... 

dengan gayanya yang tersendiri...siap suh ibu snap tu...pastu cepat2 dia nak nengok hasil snapan  ibu itu...huhuhu..macam2 hal anak dara aku sorang ni... 

aumm...sedapnya nasi ngan kuah lemak ni buu...hehehe... 

tu jek citernya, sekian...

2 comments:

eima said... [Balas]

hahah bolat nye adek....

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said... [Balas]

@eima
aku tak sabar nak nengok adik si fahim ni...
ari ni fahim dah dua tahun...
so dah layak ada adik ni...
baik ko saing mamalyna tu...:p

Post a Comment