Selamat Datang!!

Monday, April 22, 2013

Rindu Tapi Malas


hurmm...kadang rindu jugak nak berblog...tapi malas nak menaip...
malas nak bercerita...

nengoklah bila mood rajin datang, aku akan kembali...
bila tu aku pun tak pasti...
hehehe...

Wednesday, June 27, 2012

Hijaucantik 3rd Giveaway


pepagi aku dah kemaruk dah ni...
tetiba nengok kat dashboard si cha ada buat Giveaway...
aku ni bukan rajin sangat join GA ni...
tapi memandangkan suka memeriahkan majlis...so aku pun dengan pantas join GA cha ni...

ok banner dah copy...hehehe....


nak join klik jek pada gambar...

ni dia...taraaaaaaaa....saya memang follower hijaucantik dari dulu lagi...hehehe...

ok cha...lulus ke dak nak join ni...ihiks...

Wednesday, June 13, 2012

Anak-Anak Ibu


Wednesday, December 21, 2011

PengAKTIFAN Link Baru Punya Contest


Kalu korang nak FM dibawah ni...sila klik pada gambar...terus ke blog beliau...dan sertailah kontest yang ada itu...

Monday, August 1, 2011

GA: Baju Raya 2011


nak join klik pada banner

nak teka: kaler oren

Wednesday, July 20, 2011

GA Like N Win


nak join klik pada banner

Wednesday, April 20, 2011

GA...Korang Nak...Aku Kasi La...


ok dah sampai seru agaknya...aku nak wat GA baru...tangan ni dah gatal2 nak kasi adiah kat korang² yang berminat...tajuk GA kita pada kali ini adalah...KORANG NAK...AKU KASI LA...

hurm...naper aku bagi tajuk gitu???sebab aku ada lebih kurang dalam 8 ketul FM dari sarawak dan Cameron Highlands ni...kalu ada penambahan, aku tambah jek tanpa sebarang notis...tapi ada syarat² mudah yang perlu korang ikut...

1. peserta GA ni hendaklah mereka yang selalu membuka, membaca, atau yang pernah menjumpai blog ni...sebab kekadang aku tak suka nak la, ada yang datang polo semata nak join GA...abis GA haremmm tak pernah singgah dah...owhh tidak...tapi tapi tapi...KEUTAMAAN diberi kepada mereka yang BERMINAT mengumpul FM cam aku ni...

2. tak yah la korang sibuk² nak buat entry sal ni...(riso aku kalu kalu kalu ramai lak yang join nanti...sebab menda free kan...g pun aku ada 8 ketul jek ni...hahaha...)

3. korang nak join mudah jek...tulis jek lam ruangan komen ni SAYA NAK...KASI SATU LA...ok tak gitu...lain ayat aku rejek...bleh...ekekeke....tapi tak kesah la kalu korang nak mengomel pepanjang kat komen tu...ada cam ayat bodek ke apa ke...yang penting ada ayat di atas tu...

4. tarikh tutup akan diumumkan bila perlu...bila aku rasa cam ramai sangat yang join...(cehh, bajet ramai sangat yang nak FM ni kan...eh ni aku punya bajet...sebelum ada SORE SUMBANG yang kata gitu, baik aku saung diri sendiri dulu kan...)

5. jangan riso, seme urusan pos mengepos akan ditanggung oleh aku...aku pau bos la nak beli setem....tapi aku guna sampul yang gerenti tak pecah punya fm ni...cam ritu si nad ni tanya sal fm...masa tu aku tengah baik hati kut....dan² tu aku pos kat dia bukan satu tapi 3+1 punya fm...kan nad kan...seperti yang tercatat lam entry beliau ni...

ok, apa tunggu lagi...saper nak cepatlah join...takmo pun takper...BUKAN KENA BAYAR PUNG...hehehe...

eh jap...tapi tinggalkan komen kat blog sana ok...kat blog SINI...